Afscheid baby / kind

Mijn hart ligt ook bij het vastleggen van uitvaarten van baby’s en jonge kinderen. Mede door mijn werk in ziekenhuizen weet ik hoe belangrijk het is om zoveel mogelijk liefdevolle herinneringen te maken en vast te leggen. Daar past in mijn visie zeker het afscheid en de uitvaart bij. Ook het vastleggen van jullie kindje zelf behoort tot de mogelijkheden. Mooie details; handjes, voetjes, neusje, oortjes… Bijzondere herinneringen maken van deze korte, maar ozo belangrijke periode in het proces… Neem direct contact op: 06-16783638 marcel@hetafscheidinbeeld.nl

“Ik ben heel blij dat er foto’s zijn gemaakt. Is toch de enige ‘tastbare’ herinnering die je hebt aan je kindje en voor mij voelt het heel waardevol. Ik kijk er tot nu toe elke dag wel even naar…”

Femke

“Ik wil je bij deze ontzettend bedanken op de manier hoe je te werk bent gegaan bij ons.

Kan met woorden niet uitdrukken wat dat heeft betekend voor ons.”

Niels & Marjolein

“We zullen de foto’s van Madee altijd blijven koesteren en zullen in zekere zin troost kunnen bieden, hoe moeilijk het ook is.”

Martin & Suzanne