Samenwerking in Afscheid

DuPho AfscheidMARCEL OVER DUPHO AFSCHEID

Het lidmaatschap van Dupho Afscheid is voor mij onmisbaar. Afscheidsfotografie mag meer bekendheid krijgen en dat werkt beter vanuit een collectief. Daarnaast leer je steeds bij door het uitwisselen van informatie met collega's.

website DuPho Afscheid

Vertels & Vaarwels
Jacqueline Boschman

Afscheid nemen in de sfeer die bij je past
Ik breng rust en kom ontzorgen met alle taken rondom het overlijden. Met warmte en betrokkenheid begeleid ik jullie proces van afscheid nemen. We kijken samen wat jullie rondom het afscheid graag zelf willen doen. Elke keer weer zie ik hoe in de week van het afscheid mensen ondanks hun verdriet krachtiger zijn dan ze zelf denken en ieder op zijn manier groot, klein of in stilte bijdragen aan een waardevol afscheid.

vertelsenvaarwels.nl

Afscheidsdichter / afscheidsgedichtenAls afscheidsdichter ga ik in een warm en openhartig gesprek met jou op zoek naar de kern van wat de ander voor je betekent of voor je betekend heeft. Ik vertaal jouw woorden naar een persoonlijk en treffend gedicht. De insteek kan zijn om je woorden te geven voor de voordracht tijdens de ceremonie. Maar het kan ook een treffende tekst voor op de kaart of advertentie zijn. Het bedankbericht, een 'In memori' een jaar later, ik denk er met liefde voor in je mee.

afscheidsgedichten
\

geliefd en geleefd

Met een frisse blik, een flinke dosis empathie en creativiteit begeleiden wij mensen bij het maken van hun eigen keuzes. Begeleiding naar een mooi, stijlvol en uniek afscheid op een manier waaraan zij zelf niet zo snel gedacht hadden. Want elke uitvaart heeft zijn eigen stijl en sfeer. Groots of intiem, sober of uitbundig; er is heel veel mogelijk. Wij zijn er voor de creatieve invulling en geven persoonlijke begeleiding aan de naasten. Door mensen te helpen bij het maken van de minder geijkte keuzes ontstaat er een passend afscheid.

geliefd en geleefd

Bloesem UitvaartBevlogenheid. Met veel liefde oefenen we dit vak uit. Juist omdat we uit eigen ervaring weten welk verschil we kunnen maken, helpen we met heel ons hart.

Leren. Onze missie is jou de juiste keuzes te laten maken op basis van informatie. We geven graag inzicht in de mogelijkheden en adviseren waar nodig. Geen gemiste kansen omdat je het niet weet, maar omdat je kiest.

Maatwerk. De hele weg naar de uitvaart is maatwerk voor ons. Jij bepaalt. Bloesem Uitvaart begeleidt en ontzorgt.

bloesemuitvaart.com

Sterrenkindje

Je wilt nog steeds het allermooiste en liefste als jouw baby (onverwacht) overlijdt. Je kunt, in overleg met mij, keuzes maken voor unieke en handgemaakte baby-uitvaartproducten die binnen 48 uur klaar zijn. Ook bespreken we het verlies en de rouw. De draagmanden en overige producten stralen uit hoe mooi, puur, geliefd en vooral welkom jullie kindje is.

sterrenkindje.nl

Beerenberg kistenBeerenberg is in 2014 ontstaan vanuit de ervaring met een persoonlijk verlies, zelf een kist gemaakt en beschilderd. Was een prachtige en mooie beleving, een intieme manier om met de rouw om te gaan, het gevoel dat je iets belangrijks kan meegeven. Omdat er zoveel persoonlijke reacties waren tijdens de uitvaart zijn we gaan bedenken hoe we dit vaker konden doen. We hebben onze krachten gebundeld en zijn een bedrijf gaan opzetten wat unieke kisten kan maken met aandacht en kwaliteit.
Het maken van unieke Beerenberg kisten gaat hand in hand met onze liefde voor bijzondere dingen maken. We zijn beide vele jaren actief geweest in de beeldende kunst, en hebben daar veel ervaring opgedaan in ieders vakgebied. Dimitri met o.a. houtsculpturen en Mark met schilderijen. Op deze wijze kunnen we een mooie bijdrage leveren aan de families die het bijzonder vinden om leven te geven aan de spreekwoordelijke “laatste jas” van hun dierbare.

beerenberg.nl

AR Video

Vastleggen biedt steun
In het verdriet van het moment, gaan veel zaken tijdens een uitvaart in een waas voorbij. Terwijl juist een waardig en respectvol afscheid een waardevol element vormt in de rouwverwerking. Het vastleggen van hetgeen voor, tijdens en na de crematie of begrafenis plaatsvindt, betekent daarom voor veel mensen een belangrijke steun.

Terugkijken op een passend afscheid
Wij hebben jarenlange ervaring in het respectvol en zo onopvallend mogelijk vastleggen van uitvaarten. We filmen tijdens de afscheidsceremonie, maar we kunnen ook thuis of tijdens de condoleance opnames maken van kostbare momenten.
terugkijkenopeen passendafscheid.nl

Funeral planner VeluweIk vind het belangrijk dat u over waardevolle informatie kunt beschikken op praktisch, zakelijk en emotioneel gebied, op het moment dat u er aan toe bent of er behoefte aan heeft. Hoe wilt u terug kijken en met uw levenskunde en ervaring bewust keuzes maken. Voor u en uw dierbare is de tijd kostbaar en uw laatste levensfase van onschatbare waarde.

funeralplannerveluwe.nl

Levensboek

Jouw leven is uniek, vol gebeurtenissen, ontmoetingen en ervaringen. Jouw verhaal is waardevol en de moeite waard om te bewaren en door te geven.
Het maken van een levensboek biedt gespreksstof en kan je levenskracht versterken. Je kunt terugblikken op mooie grootse momenten en minder leuke gebeurtenissen. Maar ook hele kleine alledaagse dingen die jouw leven zo typeerden zijn belangrijk. Die herinneringen kunnen vastgelegd worden door middel van foto's en verhalen, gedichten, muziekteksten, tekeningen, collages, etc. Het maken van een levensboek is heel waardevol om te maken en tevens een mooie tastbare herinnering voor partners, kinderen en kleinkinderen.

www.mariansterke.nl


neem contact op

CONTACT