afscheid baby's

"vastleggen om los te laten"

Sinds 2017 heb ik mij gespecialiseerd in het fotograferen van het afscheid van baby's en jonge kinderen. Mede door mijn ervaring als fotograaf in ziekenhuizen van kinderen die niet levensvatbaar ter wereld komen.

Ook het vastleggen van jullie kindje zelf behoort tot de mogelijkheden. Mooie details; handjes, voetjes, neusje, oortjes... Bijzondere herinneringen maken van deze korte, maar ozo belangrijke periode in het proces...

Neem direct contact op:
Bel me op 06-16783638 Mail: marcel@handsfotografie.nl

Ervaringen

getrouwd!

Bedankt

Beste Marcel,
Bedankt voor de manier hoe je de afgelopen dagen ons en J. hebt vastgelegd. Je werkwijze, mooie foto's en warme persoonlijkheid hebben we gewaardeerd. We zijn blij met de foto's die je gemaakt hebt. Met de foto's gaan we zelf een mooi herinneringsalbum maken.

Vriendelijke groet, Anton en Jolinda

getrouwd!

Bijzonder...

Beste Marcel,
Jij bent in ons leven gekomen op de zwartste dag tot nu toe. We kwamen thuis met L., die niet klaar was voor het leven. Jij hebt toen prachtige foto's gemaakt. Je legde daarna ook het afscheid voor ons vast. Dat was heel bijzonder. Je was aanwezig, je hebt alles gezien en vastgelegd, maar ik heb het niet gemerkt. Fantastich hoe je dit hebt gedaan.

M. heeft heel veel steun aan al deze prachtige foto's en kijkt er iedere dag naar, dat geeft haar steun om door te gaan....

Dankjewel voor je tijd, je prachtige foto's en liefdevolle aandacht waarmee je dit hebt gedaan.

Ik vind het heel bijzonder en mooi dat je dit doet!

Hartelijke groet, C.G.

Dankbaar...

Lieve Marcel,
Ontzettend bedankt voor de prachtige foto's. Niet alleen voor de foto's, maar ook voor je medeleven, je vriendelijke woorden en begrip en een luisterend oor. We zijn dankbaar voor bijzondere mensen zoals jij.

P en JAANVRAAG

CONTACT