Samenwerking in afscheid

Liefdevolle ondernemers in afscheid...

Graag werk ik samen met mensen die dit vak ook met passie beleven...

NCVA"Waarom heeft niemand mij laten zien hoe mooi de herinnering kan zijn..."

Dit was een van de opmerkingen die ertoe hebben geleid dat een aantal bevlogen afscheidsfotografen en uitvaartfotografen het initiatief hebben genomen om Het Nederlands Collectief Van Afscheidsfotografen (NCVA) op te richten. Een afscheid wordt met veel liefde helemaal naar wens vormgegeven. Door het afscheid vast te leggen in beeld blijft de herinnering tastbaar. Niet alleen een reportage van de uitvaart maar ook de momenten ervoor en erna zijn belangrijk voor de totale herinnering. Een van ons belangrijkste doelen: consumenten en uitvaartprofessionals bewust maken van de mogelijkheden om samen met de nabestaanden een prachtig fotoalbum met liefdevolle herinneringen van de begrafenis of crematie te maken. Niet een herinnering aan een van de verdrietigste dagen in iemands leven, maar herinneringen aan liefde, connectie en samenzijn tijdens het afscheid.

website NCVA/

Liefdevolle ondernemers in afscheid...

Graag werk ik samen met mensen die dit vak ook met passie beleven...

Funeral planner VeluweIk vind het belangrijk dat u over waardevolle informatie kunt beschikken op praktisch, zakelijk en emotioneel gebied, op het moment dat u er aan toe bent of er behoefte aan heeft. Hoe wilt u terug kijken en met uw levenskunde en ervaring bewust keuzes maken. Voor u en uw dierbare is de tijd kostbaar en uw laatste levensfase van onschatbare waarde.

funeralplannerveluwe.nl//

Levensboek

Jouw leven is uniek, vol gebeurtenissen, ontmoetingen en ervaringen. Jouw verhaal is waardevol en de moeite waard om te bewaren en door te geven.
Het maken van een levensboek biedt gespreksstof en kan je levenskracht versterken. Je kunt terugblikken op mooie grootse momenten en minder leuke gebeurtenissen. Maar ook hele kleine alledaagse dingen die jouw leven zo typeerden zijn belangrijk. Die herinneringen kunnen vastgelegd worden door middel van foto's en verhalen, gedichten, muziekteksten, tekeningen, collages, etc. Het maken van een levensboek is heel waardevol om te maken en tevens een mooie tastbare herinnering voor partners, kinderen en kleinkinderen.
Als nabestaande kan je ook werken aan een boek. Hierin kunnen naast foto's en verhalen ook toespraken, die tijdens de uitvaart ten gehore zijn gebracht, opgenomen worden. Het kan troost bieden door op deze manier een mooie nagedachtenis aan je dierbare te creëren.

www.sterkestervensbegeleiding.nl/

neem contact op

CONTACT