Samenwerking in afscheid

Liefdevolle ondernemers in afscheid...

Graag werk ik samen met mensen die dit vak ook met passie beleven...

DuPho AfscheidMARCEL OVER DUPHO AFSCHEID

Het lidmaatschap van Dupho Afscheid is voor mij onmisbaar. Afscheidsfotografie mag meer bekendheid krijgen en dat werkt beter vanuit een collectief. Daarnaast leer je steeds bij door het uitwisselen van informatie met collega's.

website DuPho Afscheid

Vertels & Vaarwels
Jacqueline Boschman

Afscheid nemen in de sfeer die bij je past
Afscheid nemen mag je doen in de sfeer zoals het bij je past. Met de wensen van je dierbare in gedachten. Veel van wat wezenlijk voor iemand is zit hem vaak in "kleine dingen". Dat zichtbaar, hoorbaar en voelbaar maken in de sfeer van het afscheid is iets waar ik graag bij help. Met muziek, foto's, persoonlijke spullen, symboliek en woorden die er toe doen kan je een afscheid persoonlijk en zelfs verrijkend maken in een periode van verdriet. Verrijkend in die zin dat je er troost en kracht uit put voor de periode die na het afscheid komt.

Ik breng rust en kom ontzorgen met alle taken rondom het overlijden. Met warmte en betrokkenheid begeleid ik jullie proces van afscheid nemen. We kijken samen wat jullie rondom het afscheid graag zelf willen doen. Elke keer weer zie ik hoe in de week van het afscheid mensen ondanks hun verdriet krachtiger zijn dan ze zelf denken en ieder op zijn manier groot, klein of in stilte bijdragen aan een waardevol afscheid.

vertelsenvaarwels.nl

Afscheidsdichter / afscheidsgedichtenAls afscheidsdichter ga ik in een warm en openhartig gesprek met jou op zoek naar de kern van wat de ander voor je betekent of voor je betekend heeft. Ik vertaal jouw woorden naar een persoonlijk en treffend gedicht. De insteek kan zijn om je woorden te geven voor de voordracht tijdens de ceremonie. Maar het kan ook een treffende tekst voor op de kaart of advertentie zijn. Het bedankbericht, een 'In memori' een jaar later, ik denk er met liefde voor in je mee.

afscheidsgedichten

Sterrenkindje

Je wilt nog steeds het allermooiste en liefste als jouw baby (onverwacht) overlijdt. Je kunt, in overleg met mij, keuzes maken voor unieke en handgemaakte baby-uitvaartproducten die binnen 48 uur klaar zijn. Ook bespreken we het verlies en de rouw. De draagmanden en overige producten stralen uit hoe mooi, puur, geliefd en vooral welkom jullie kindje is.

sterrenkindje.nl

Funeral planner VeluweIk vind het belangrijk dat u over waardevolle informatie kunt beschikken op praktisch, zakelijk en emotioneel gebied, op het moment dat u er aan toe bent of er behoefte aan heeft. Hoe wilt u terug kijken en met uw levenskunde en ervaring bewust keuzes maken. Voor u en uw dierbare is de tijd kostbaar en uw laatste levensfase van onschatbare waarde.

funeralplannerveluwe.nl

Levensboek

Jouw leven is uniek, vol gebeurtenissen, ontmoetingen en ervaringen. Jouw verhaal is waardevol en de moeite waard om te bewaren en door te geven.
Het maken van een levensboek biedt gespreksstof en kan je levenskracht versterken. Je kunt terugblikken op mooie grootse momenten en minder leuke gebeurtenissen. Maar ook hele kleine alledaagse dingen die jouw leven zo typeerden zijn belangrijk. Die herinneringen kunnen vastgelegd worden door middel van foto's en verhalen, gedichten, muziekteksten, tekeningen, collages, etc. Het maken van een levensboek is heel waardevol om te maken en tevens een mooie tastbare herinnering voor partners, kinderen en kleinkinderen.
Als nabestaande kan je ook werken aan een boek. Hierin kunnen naast foto's en verhalen ook toespraken, die tijdens de uitvaart ten gehore zijn gebracht, opgenomen worden. Het kan troost bieden door op deze manier een mooie nagedachtenis aan je dierbare te creëren.

www.sterkestervensbegeleiding.nl

neem contact op

CONTACT